algo de nubes
  • Màx: 20.11°
  • Mín: 13.93°
20°

[VÍDEO] 'Nit màgica de juny', de Juanjele, guanya el Concurs Cançó de Sant Joan 2021 de l’Institut d’Estudis Eivissencs

185067

L’Institut d’Estudis Eivissencs ha comunicat aquest dilluns els títols i autors de les peces guardonades del Concurs Cançó de Sant Joan 2021, convocat per segon any consecutiu el passat mes de febrer. El jurat del certamen ha atorgat el premi guanyador a la cançó 'Nit màgica de juny', composada pel jove artista Juanjele, per la bona qualitat i ritme musicals. 'Abraçades', de la banda Somosuno, i 'Un dia de platja', de Lacalle, han rebut els accèssits del Concurs.

Juanjele, de 19 anys i guanyador del Concurs, ha presentat una cançó carregada de ritme i en harmonia amb les tendències musicals més actuals. S’ha format com a músic des de ben petit, ha estudiat saxo al Conservatori i, fa poc més de dos anys, va guanyar el concurs Got Talent de Jesús, el poble on va néixer. Recentment ha començat a tocar la guitarra, ha cursat Producció Musical a Barcelona, on ha tocat en diverses ocasions en solitari, i ha esdevingut viral a la xarxa amb el seu darrer videoclip, 'El de antes'.

«És un honor haver rebut el Premi de l’IEE i tot un gust veure que els temes que produesc agraden», afirma Juanjele. I afegeix que «és una molt bona oportunitat per donar-me a conèixer i, sobretot, una motivació molt gran per continuar endavant». A l’artista, tot i reconèixer que hi ha molta competència i que és un món difícil, li agradaria viure de la música en el futur, ja sigui com a cantant, productor o docent.

En aquesta segona edició del Concurs, l’Institut ha volgut incentivar la participació amb una concessió més àmplia de premis a cançons originals i inèdites en llengua catalana. Ha atorgat els accèssits a dos cançons finalistes: a 'Un dia de platja' del grup de rock and roll Lacalle, que ha sorprès el jurat amb un tema desenfadat i divertit, i a 'Abraçades', una cançó emotiva i plena de vitalitat de la banda de pop-rock Somosuno.

L’Institut destaca, un any més, l’èxit d’aquesta iniciativa, a la qual s’han presentat 35 cançons amb una qualitat molt remarcable i que acompleix l’objectiu principal de fomentar la creació musical, original i en català en l’àmbit pitiús. Com l’any passat, ha comptat amb la col·laboració de l’Associació de Músics d’Eivissa, que ha fet difusió de la convocatòria entre els músics illencs.

El pròxim dimecres 23 de juny es lliuraran els Premis a la Festa de la Nit de Sant Joan, que enguany commemora el 50è aniversari i que se celebrarà al poble de Sant Josep de sa Talaia a partir de les 21 hores. L’Institut convida tothom a assistir-hi per gaudir de la màgia del fogueró i de la bona música, amb les actuacions de Miquel Tur i Arma Sonora. A partir d’aquesta data, els videoclips de les peces guanyadores es llançaran en exclusiva a través de les xarxes socials i del canal de Youtube de l’Institut d’Estudis Eivissencs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.