nubes dispersas
  • Màx: 11°
  • Mín:

La coproducció del Teatre Principal 'Les petites coses' ha estat seleccionada per la prestigiosa fira FETEN

La coproducció del Teatre Principal amb La Mecànica, 'Les petites coses', ha estat seleccionada per a formar part de la programació oficial de FETEN, la Fira Europea d’Arts Escèniques que se celebra anualment a Gijón.

'Les petites coses' es podrà veure a la Colegiata San Juan Bautista el divendres 14 a les 9.30 h i a les 12.30 h.

Les petites coses es va estrenar a la Sala Petita del Teatre Principal el passat 2 de gener amb un aclaparador èxit de públic. Tant va ser així que a més de les quatre funcions previstes se’n varen afegir dues més.

Adreçada al públic familiar, 'Les petites coses' és el resultat «d’un camí de recerca, reflexió i creació al voltant de l’espai que hi ha entre vosaltres, els adults i vosaltres, els infants. Un espectacle construït a partir de les vivències dels creadors i creadores, i d’un col·lectiu de pares i mares que han volgut compartir experiències i caminar junt amb nosaltres per aquest viatge que un dia ens va canviar la vida. Parlem de nosaltres, els adults, de com us veiem als nins i nines, de com us escoltem i de com, mirant-vos, ens demanem què va passar que un dia, els adults, vàrem deixar de jugar», segons explicaren els membres de la companyia.

Amb direcció de Pau Bachero, 'Les petites coses' està interpretada per Aina Zanoguera, Alejandro Navarro, Borja Tous, Carme Serna i compta amb les músiques i espai sonor de Mon Joan Tiquat i l’escenografia i titelles d’Alfred Casas.

Pau Bachero, que té molts bons records d’aquesta fira, el 2016 va aconseguir el Premi Millor Espectacle 'Noches FETEN' pel seu primer espectacle, en coproducció amb Théâtre du Mouvement, 'De Nou un Instant tan Breu', que es va poder veure el 2015 al Teatre Principal. Bachero també guanyà el premi millor espectacle de carrer amb 'Vincles', del Circ Bover, que comptà amb la seva direcció.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.