nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Presenten el programa Apropa Cultura per a acostar la cultura a persones i col·lectius vulnerables

El programa Apropa Cultura de responsabilitat social per a acostar la cultura a persones i col·lectius en situació de vulnerabilitat ha estat presentat aquest dijous en un acte en Es Baluard.

El projecte, amb 15 anys d'experiència a l'Auditori de Barcelona, compta amb el suport inicial a Balears de la Fundació 'la Caixa', el Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, la Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura i la Conselleria d'Assumptes Socials i Esports.

Gerardo de la Vega, del centre UCR Serralta, ha destacat que sempre treballen amb els seus usuaris des del punt de vista que la cultura millora la salut i la vida de les persones i que per això considera que Apropa Cultura farà una important tasca per a facilitar l'accés a la cultura de qualsevol col·lectiu.

Per part seva, Carme Muñoz, en representació d'Esment ha destacat que el programa facilitarà l'accessibilitat a les entrades per als esdeveniments.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Jaume Corbera, fa mes de 2 anys

Quina cultura poden acostar unes institucions que fan el títol de la iniciativa amb un calc vergonyós del castellà? Cultura espanyola? En català genuí no espanyolitzat mai no hauríem dit "Apropa Cultura"; ho hauríem dit tal com s'ha dit durant segles, sense interferència: ACOSTA (ATRACA / ATANSA) CULTURA. Abans de pretendre acostar la cultura convé que reaprenguin la llengua, que és el mitjà d'expressió principal de la cultura.

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente