algo de nubes
  • Màx: 14.99°
  • Mín: 7.61°
13°

Can Alcover acollirà la presentació del llibre 'Masclisme i Cultura Jurídica' a càrrec de la seva autora

Can Alcover acollirà el pròxim dijous 22 d'abril la presentació del llibre 'Masclisme i Cultura Jurídica' a càrrec de la seva autora, Caterina Canyelles i de Margalida Capellà, professora de Dret Internacional Públic de la UIB.

L'acte, que tendrà lloc a partir de les 19.00 hores de forma presencial i en format en línia a través del canal de YouToube de l'Obra Cultural Balear, es durà a terme en el marc del Fòrum OCB.

Caterina Canyelles i Gamundí és Doctora en Antropologia Social i Cultural per la Universitat de Barcelona (2019) i Enginyera Tècnica en Informàtica de Gestió per la Universitat Politècnica de Catalunya (2006). Així mateix, és màster en Antropologia i Etnografia per la Universitat de Barcelona (2011) i ha cursat el Postgrau en Estudis de Gènere a la Pontificia Universidad Católica del Perú (2009).

El programa sencer de conferències consta d'un total de 20 sessions repartides entre els dijous d'entre el març i el juliol. Les sessions passades (amb Guillem Morro, Catalina Amengual, Tomeu Martí Toni Gisbert, Toni Lluís Reyes i Antoni Rodríguez) es poden recuperar al canal de Youtube de l'OCB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.