cielo claro
  • Màx: 21.7°
  • Mín: 13.08°
21°

'Un Sant Jordi diferent', amb la Bruixa Ma-Maduixa

El nou espectacle musical i educatiu per a infants arriba per Sant Jordi

La Bruixa Ma-Maduixa, Cristina Llabrés (músic, mestra i pedagoga musical), és un personatge educatiu que cerca educar els infants a través de la música. Després de passar per teatres, biblioteques i places de Mallorca i del País Valencià, amb espectacles de teatre musical com 'La Bruixa Ma-Maduixa' i 'Les girafes no poden ballar', ha preparat un espectacle especial per Sant Jordi. L'equip de la Bruixa va estrenar el passat divendres un nou espectacle original titulat 'Un Sant Jordi diferent', un espectacle que conta la llegenda de Sant Jordi d’una forma original i divertida.

En aquest conte, la princesa es convertirà en una experta cuinera, Sant Jordi no serà l’heroi del conte i el drac acabarà cultivant les seves pròpies verdures. Tot i que la història es presenta en forma de teatre musical, aquest ha estat pensat com si fos «una classe més de música». Així, la Bruixa cerca la participació constant del públic mitjançant diferents jocs musicals i cançons originals, totes pensades per a treballar i desenvolupar certs aspectes musicals dels infants. La varietat i qualitat musical, mitjançant les quals es mostren diferents instruments i es fa música totalment en directe malgrat es tracti de música infantil aparentment senzilla, és una de les seves màximes preocupacions.

La gira per Mallorca va començar divendres a Sóller i continuarà en els propers dies per Fornalutx, Pollença, Sineu, Binissalem, Lloseta i Bunyola, tot comptant amb el suport del Consell de Mallorca. «Aquests pobles veuran com les princeses poden també servalentes somiadores que prenen les seves pròpies decisions. A més, descobriran el plaer per la lectura i els contes a la vegada que ballen danses medievals en família», ha explicat la pròpia Bruixa Ma-Maduixa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.