algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 10°
10°

Llengua i mitjans de comunicació, els protagonistes del Fòrum OCB d'aquesta setmana

182475

El Fòrum OCB, iniciativa de l'Obra Cultural Balear, ja és tot un referent en el debat polític i social de la nostra terra. Rafel Borràs, Miquel Sellarés, Quim Torra, Carles Fenollosa, Enric Marín, Joan Manuel Tresserras, Carme Junyent... són alguns dels ponents que han protagonitzat les darreres edicions d'aquest fòrum.

Cada dijous durant els mesos de març a juliol, l'Obra Cultural Balear obrirà un espai a les seves xarxes socials al debat i a la reflexió sobre els eixos en què treballa: llengua, cultura i país. I enguany també sobre Germanies en commemoració del 500 aniversari.

Aquest dijous, 25 de març, és el torn de Toni Lluís Reyes, llicenciat en filologia catalana i en art dramàtic. Actor de diverses sèries d'IB3 i ha treballat també adaptant a la televisió la novel·la 'Amor de Cans' de l'escriptora manacorina Maria Antònia Oliver.

El programa sencer de conferències consta d'un total de 20 sessions repartides entre els dijous d'entre el març i el juliol. Les sessions passades (amb Guillem Morro, Catalina Amengual, Tomeu Martí i Toni Gisbert) es poden recuperar al canal de Youtube de l'OCB.

La conferència serà en línia mitjançant el canal de YouTube i la pàgina de Facebook de l'Obra Cultural Balear a les 19 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pere, fa mes de 3 anys

Només record el dia de la manifestació de la Diada, que es veu que els assistents l’ompliren de comentaris a favor de l’autodeterminació i els deixaren escriure per por que no es notàs massa que fan purga partidista.

Valoració:-1menosmas
Per Pere, fa mes de 3 anys

Estic amb els pels drets de veure com UH amb major freqüència, i Diario de Mallorca, a part de no fer res en llengua propia, es veu una intenció de minoritzar -nos i reduir-nos, vetant comentaris a favor de la llengua, per tal de guiar l’opinió publica cap a una castellanització ben manifesta.
Jo he decidit no llegir UH pus mai més. Quina vergonya de país! Per llei haurien d estar obligats a fer un 50% mínim en llengua pròpia. Que fort!

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente