nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
10°

L'Escola Municipal de Mallorquí reparteix mil màscares amb versos als docents de Manacor

179683

L'Escola Municipal de Mallorquí ha repartit mil màscares als vint centres educatius del municipi de Manacor, que comprenen totes les etapes educatives, des d'educació 0-3 fins al centre d'adults. La iniciativa s'emmarca en la campanya 'Intercanviam un vers?' de la institució municipal.

L’Escola Municipal de Mallorquí és conscient del paper que juga el professorat dels centres escolars en la transmissió i l’ensenyament de la llengua i per això ha regalat aquestes màscares dissenyades amb textos breus de persones vinculades amb la cultura a Manacor. En concret, una du una frase del conte La dimònia Apol·lònia, de Maria Antònia Veny: «Vull ser qui som!»; i l’altra, un vers de la cançó homònima, Cançó, del cantautor Roger Pistola: «Se’n van les paraules que mai no et vaig dir».

La iniciativa, de foment de la lectura i de l'ús de la llengua catalana, proposa als docents dels centres educatius del municipi que, a canvi, regalin un vers. Per això s'ha proposat que, amb la màscara posada, es facin una foto o es gravin un vídeo i el publiquin a les xarxes socials amb l'etiqueta #IntercanviamUnVers. Amb la foto, es demana que escriguin un vers i n'especifiquin l'autor, a més d'indicar el nom del centre escolar. Amb el vídeo, es demana que recitin un vers especificant-ne l'autor i el nom del centre.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per inca, fa dervers d'un any

Ben igual que el senyor MArch, que ens va donar unes mascaretes de cortina vella..., ai com se coneix qui hi és per millorar les coses i qui per un sou vitalici en amollar la cadireta.

Valoració:5menosmas
Per Pepeta, fa dervers d'un any

Molt bona iniciativa.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente