algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Joan Miquel Oliver celebra amb una gira el 15è aniversari del seu primer disc en solitari

178383
10/12/2020 Joan Miquel Oliver celebra con una gira el 15 aniversario de su primer disco en solitario. El músico mallorquín Joan Miquel Oliver celebra el 15 aniversario de su primer disco en solitario, 'Surfistes en cà mera lenta', con una gira: actuará el 8 de abril en el Guitar Bcn de Barcelona, el 9 en el Festival Strenes de Girona y el 25 de abril en el Teatre Principal de Palma. CATALUÃ'A ESPAÃ'A EUROPA BARCELONA CULTURA JOAN MIQUEL OLIVER | JOAN MIQUEL OLIVER

El músic mallorquí Joan Miquel Oliver celebra el 15è aniversari del seu primer disc en solitari, 'Surfistes en càmera lenta', amb una gira: actuarà el 8 d'abril al Guitar Bcn de Barcelona, el 9 al Festival Strenes de Girona i el 25 d'abril al Teatre Principal de Palma.

Segons ha informat en un comunicat, les entrades per als dos primers concerts es posen a la venda aquest dijous, mentre que les entrades per a Palma es podran comprar a partir del 7 de gener, i al llarg del 2021 es publicarà l'àlbum en edició vinil.

L'àlbum -que interpretarà en la seva totalitat en la gira- va suposar l'inici de la seva carrera en solitari, que va compaginar amb el seu treball com a guitarrista en el grup Antònia Font abans de la seva dissolució, i que ara ja compta amb cinc discos.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.