nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Miquela Lladó, Llorenç Santamaria, i Salvatge Cor són alguns dels guardonats amb els Premis Enderrock 2020

Enderrock ha anunciat aquest dimecres els guardonats de la III gala de Premis de la Música Balear. Així, la cantautora i folklorista Miquela Lladó serà reconeguda amb el Premi d'Honor. El Premi a la Trajectòria enguany s'ha dedicat al 50è aniversari del debut del cantant i autor Llorenç Santamaria. Els vots a la crítica al Millor Disc de l'Any han estat per a 'Bruixes' de Salvatge Cor. El Premi al Disc Revelació per a 'A trenc d'alba' del trio Marala. Finalment, el Premi Especial del Jurat per al treball d'investigació en l'arrel de 'Paradís' de Joana Gomila.

D'altra banda, els 11 premis de la votació popular són escollits a través d’internet i consten de les categories millor artista de l’any, millor disc de pop-rock, millor treball de músiques urbanes, millor disc de folk, millor disc de cançó d’autor, millor disc de jazz, millor disc de
clàssica, millor disc en llengua no catalana, millor cançó, millor artista revelació i, com a novetat, s’ha incorporat el premi a la millor cançó presentada durant el confinament, en el lloc del millor directe, tenint present la crisi sanitària.

La votació popular s’ha recollit en dues fases. La primera volta es va celebrar del 6 al 23 d’octubre a través del web premismusicabalear.cat. A la darrera fase, els finalistes
són els tres artistes més votats en cada categoria. Els resultats de la votació popular es faran públics a la gala dels premis.

A la roda de premsa de la presentació dels Premis que se celebraran el pròxim 26 de novembre al Teatre Xesc Forteza hi han assistit el cap de projectes del Grup Enderrock, Jordi Novell, acompanyat del tinent de batle de Cultura i Benestar Social de l'Ajuntament de Palma, Antoni Noguera, el director de l'Institut d'Estudis Baleàrics, Mateu Malondra, la secretària autonòmica d'Universitat, Recerca i Política Lingüística del Govern de les Illes Balears, Agustina Vilaret, i el president de l'Obra Cultural Balear, Josep de Luis.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan, fa mes de 3 anys

Felicitats als guardonats!

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente