muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 9.56°
13°

Tres àlbums produïts pel mallorquí Iker Olabe, preseleccionats als Grammy Llatins

Tres àlbums produïts pel mallorquí Iker Olabe, al costat del pianista Iván Martín, han estat preseleccionats als Grammy Llatins. Les tres produccions estan preseleccionades en la categoria de 'Millor Àlbum de Música Clàssica' en l'edició de 2020 dels Premis Grammy Llatins.

Les obres preseleccionades són 'Poetic logbook', de Joan Valent, publicat el 2019 amb la discogràfica alemanya Deutsche Grammophon; el disc de la pianista catalana Maria Canyigueral sobre obres del compositor Frederic Mompou 'Avant-guarding Mompou', que ha editat el segell germànic Auditi, i un enregistrament del 'Misteri d'Elx', declarat Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la Unesco.

El pròxim 29 de setembre, l'organització dels Grammy Llatins anunciarà els noms dels cinc nominats, finalistes en la categoria de millor àlbum de música clàssica.

Iker Olabe és enginyer de so i director del Departament de Ciències de la Comunicació del Cesag. És també cofundador de la productora Phonoclassical al costat del pianista canari Iván Martín, actual director titular de l'Orquestra Simfònica de Burgos. Des de 2003, realitzen produccions de música clàssica i jazz en alta resolució.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.