algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.91°

La Fundació Baleària organitza una trobada en línia de bandes de música de Mallorca, Eivissa i el País Valencià

172173

La Fundació Baleària continua amb l'aposta per la cultura en temps de Covid-19 i organitza dissabte, 30 de maig, una trobada en línia de bandes de música de Mallorca, Eivissa i el País Valencià. Hi participaran un total de sis agrupacions musicals de diferents municipis de banda i banda de la Mediterrània i s'emetrà a la pàgina de Facebook i al canal de YouTube de Baleària a les 18.00 hores.

En concret, el concert comptarà amb la participació de quatre bandes de Mallorca: les de Marratxí, s'Almudaina, sa Pobla i Manacor; una valenciana, que serà la de Dénia i una altra eivissenca que serà la de Sant Antoni de Portmany. A més, comptarà amb la col·laboració del Projecte Internacional Música Jove.

Amb aquest esdeveniment, ja són quatre les activitats culturals en línia organitzades per l'entitat per amenitzar durant l'estat d'alarma. Ricard Pérez, gerent de la Fundació recorda: «Un dels nostres principals objectius és facilitar l'intercanvi cultural entre els territoris separats per mar i units pels vaixells de Baleària».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.