cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
24°

La pel·lícula 'Pullman', del mallorquí Antoni Bestard, s'estrenarà en exclusiva el 24 d'abril a Filmin

170467

La pel·lícula 'Pullman', del mallorquí Antoni Bestard, s'estrenarà el proper 24 d'abril, en exclusiva, a Filmin, convertint-se així en una de les primeres cintes que arribarà als espectadors mitjançant l'streaming abans que des de les sales de cinema, com estava previst abans de la crisi sanitària del coronavirus.

Segons ha informat Bestard aquest dimarts en una nota de premsa, «els apartaments Pullman existeixen en realitat. Estan situats en una antiga zona turística de Palma -paradoxalment a escassos 600 metres del Palau de Marivent, residència estiuenca dels Reis d'Espanya».

Bestard ha explicat que durant molts anys la imatge dels Pullman s'ha anat deteriorant i sempre se'ls ha relacionat amb un lloc conflictiu. Però la veritat és que hi resideixen moltes famílies treballadores que viuen del turisme. Famílies els treballs ara perillen a causa de la crisi econòmica, especialment en el sector turístic».

Per aquest motiu, ha posat èmfasi que «sense obviar la realitat, 'Pullman' narra l'aventura de dos nins en escapar-se de casa en el seu primer dia d'estiu. Un dia que difícilment oblidaran i en el qual, a través de la seva mirada innocent, l'espectador s'endinsarà a la rebotiga del paradís, en un viatge d'iniciació cap a un futur incert».

'Pullman' és una producció independent de Singular Audiovisual, Toni Bestard PC i IB3 Televisió, protagonitzada per Keba Diedhou, Alba Bonnim, Mónica Kowalska, Armando Buika i Lara Martorell, que ha obtengut el Premi Mallorca Cinema al Millor Llargmetratge.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.