nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

La Fira del Fang de Marratxí se centrarà en la ceràmica de les cuines internacionals

L'Ajuntament de Marratxí ha informat aquest dimecres de la XXXVI Fira del Fang, que se celebrarà a Sant Marçal entre el 7 i el 15 de març i tendrà com a temàtica central la ceràmica en les cuines internacionals.

En una nota de premsa, el Consistori ha subratllat que hi haurà activitats programades «per a tots els públics cadascun dels nou dies d'obertura». Durant la presentació, que ha tengut lloc a Mallorca Fashion Outlet, el batle de Marratxí, Miquel Cabot, ha subratllat que, en aquesta edició, es vol «fer passos endavant per a any rere any modernitzar la fira».

«Un d'aquests passos ha estat la col·laboració amb Mallorca Fashion Outlet, per on passa molta població local i molts dels turistes que visiten Mallorca», ha insistit. El regidor de Cultura, Josep Ramis, per part seva, ha emfatitzat que «la temàtica central de la fira sigui la ceràmica i la cuina en el món, amb diverses activitats programades, com l'experiència gastronòmica Gustatio Romana».

Ramis també ha convidat a participar en una nova edició de la Biennal Internacional de Ceràmica de Marratxí, que se celebra del 7 al 27 de març, amb obres de 13 artistes de Mallorca, de la resta d'Espanya i del panorama internacional, exposades en el Museu del Fang.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.