algo de nubes
  • Màx: 18.48°
  • Mín: 13.93°
18°

Més de 2.000 alumnes dels Països Catalans participaran en la 12a edició del concurs literari 'Ficcions'

167323

El concurs literari de l'Associació de Mitjans d'Informació i Comunicació (AMIC) ha convocat 2.048 alumnes de 198 centres de les Illes Balears, Catalunya, el País Valencià.

Les inscripcions per a participar en el certamen es varen posar en marxa el passat primer d'octubre i continuen obertes per a qualsevol alumne de 14 a 18 anys fins al 3 de febrer.

El concurs, 'Ficcions, l'aventura de crear històries', està orientat a alumnes del segon cicle de Secundària, Batxillerat i Formació Professional (FP) amb l'objectiu d'impulsar la creació literària i el treball en equip dels estudiants, així com fomentar l'escriptura i la literatura en català.

Prenent un dels cinc inicis de novel·la proposats, els alumnes han d'escriure un relat dividit en tres capítols i penjar a través del web del concurs seguint el calendari de lliurament.

Els alumnes podran participar tant individualment com en grups de fins a tres persones, i sotmetre's a un jurat integrat per persones vinculades al món de la literatura i l'educació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per De Salses a Guardamar, fa mes de 4 anys

"La proposta de Guia recull, així mateix, una llarga tradició d'ús ample del significant Catalunya. Com a exemple paradigmàtic, el mallorquí Gabriel Alomar es referia a 'tota la Catalunya' com a agrupació de la Catalunya continental i la Catalunya insular, tal com recull Gregori Mir en el llibre 'Sobre nacionalisme i nacionalistes a Mallorca'."

(Viquipèdia, article "Digueu-li Catalunya")

Aquí teniu la proposta de Josep Guia:

http://in.directe.cat/documents/digueu-li_catalunya.pdf

Valoració:3menosmas
Per balearium, fa mes de 4 anys

Eso mismo, paises catalanes de ficción.

Valoració:-1menosmas
Per per a elventdelnord, fa mes de 4 anys

Sí, ara posaran un titular de tres línies si vols... la gent es queixa per tot, quins primmirats!

Valoració:-2menosmas
Per e"lventdelnord, fa mes de 4 anys

els Països Catalans no estan complets sense l'Alger i Catalunya Nord, s'hauria de dir els Països Catalans d'administració espanyola oi?

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente