lluvia ligera
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

L'Associació Koslowsky celebra el desè aniversari de 'El darrer divendres' a Bunyola

L'Associació Koslowsky celebra aquest divendres el X aniversari de 'El darrer divendres', amb una exposició de cartells sobre actes que s'han duit a terme i que l'entitat ha recopilat. A la trobada, participaran els membres actuals de la junta de l'associació que duu el nom del pintor de Bunyola. Finalment, es convidarà als assistents a una copa de vi.
'El darrer divendres' és un acte cultural que l'associació duu a terme tots els darrers divendres de cada mes i que té com a objectiu difondre i fer d'altaveu de totes les disciplines culturals. L'acte tendrà lloc dia 29 de novembre a partir de les 20.30 hores a l'Espai Climent Garau de Bunyola (C/ Santa Catalina Thomàs, 9).
Durant aquests 10 anys, l'associació cultural bunyolina ha organitzat des de presentacions de llibres, taules rodones, obres de teatre o conferències. «Amb l'objectiu de difondre coneixement i mantenir viva la figura Koslowsky», ha apuntat Francina Jaume, actual presidenta de l'entitat.
Associació Koslowsky
L'Associació Koslowsky va néixer a Bunyola l'any 1996 amb voluntat de recollir la inquietud manifestada per un grup de persones que volien recuperar la figura i l'obra del pintor Jacob Koslowsky i alhora evitar el deteriorament del seu patrimoni artístic vinculat, si més no en part, a Bunyola. Actualment, l'associació, a part de continuar divulgant l'obra de J. Koslowsky, organitza i promou accions de difusió i dinamització cultural.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.