algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.69°

Els Premis Ciutat de Palma de literatura tanquen el termini de presentació aquests divendres

162921

El termini de presentació als Premis Ciutat de Palma de literatura es tanca aquest divendres. Tots els autors que vulguin poden presentar la seva obra fins el 30 d'agost a les dependències municipals de Cultura, a Can Oms. Si els autors no resideixen a l'illa, poden enviar el seu treball, a condició que el segell de l'enviament sigui fins el mateix dia.

El Ciutat de Palma és un dels premis més importants de les lletres catalanes i que té una trajectòria de dècades. Actualment el premi consta de tres modalitats: la de poesia i novel·la, i la més recent d'investigació: un premi amb format beca per desenvolupar treballs d'investigació.

Al llarg de la seva història, els Ciutat de Palma han premiat als autors més importants dels Països Catalans, com Gabriel Frontera o Miquel Àngel Riera.

El premi es farà públic durant les festes de Sant Sebastià, a la gala que es fa cada any al Teatre Principal. El jurat dels premis es farà públic quan es tanqui la convocatòria i l'edició anirà a càrrec d'una editorial de prestigi dins el món de les lletres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.