cielo claro
  • Màx: 21.82°
  • Mín: 13.08°
21°

Visca Mallorca lliure! arriba a Muro aquest diumenge

Aquest diumenge es presentarà a Muro el llibre Visca Mallorca lliure! Aquest dia 7 d'octubre, a les 18.30 hores, a Ca s'Artiller (carrer Gaspar de Bono, 15, Muro) es farà un acte, organitzat per l'OCB de Muro, en el qual hi parlaran l'actor i cantant Francesc Aguiló i l'autor de l llibre, Tomeu Martí i Florit.

Visca Mallorca lliure! és el crit històric, la divisa que uneix les persones i col·lectius que treballen amb l'objectiu de fer de Mallorca un país de gent lliure i feliç. Tomeu Martí i Florit ha convertit aquest crit en una crida a pensar i preparar el futur de Mallorca amb els màxims nivells de sobirania i benestar col·lectiu.

El mallorquinisme polític, des dels seus inicis, ha cercat sempre un encaix entre els territoris històrics dels Països Catalans i ha proposat el màxim d'autogovern. «No pretenc encetar cap debat, sinó ajudar a encertar el debat que ha de fer el mallorquinisme», explica l'autor.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sebastià, fa mes de 5 anys

El PP pretén evitar que els madrilenys vegin el documental de Roures sobre l’1-O El gener d’enguany, es va estrenar a TV3 un documental sobre l’1-O, produït per Mediapro, però si Jaume Roures no vol que es vegi només a Catalunya haurà de lluitar contra la censura del PP de Madrid. I és que els populars a la capital espanyola han presentat una moció al ple municipal de Fuencarral-El Pardo (districte de Madrid) de dimecres vinent per a impedir la projecció del documental. En principi, estava previst que els madrilenys poguessin conèixer què va passar a Catalunya la jornada del referèndum d’autodeterminació el 12 d’octubre, quan s’anava a projectar el documental coincidint amb el Dia de la Hispanitat i en el marc de les festes del barri del Pilar de Madrid. Amb tot, el portaveu del PP a l’Ajuntament de Madrid, José Luís Martínez-Almeida, farà tot el possible perquè no sigui així.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente