algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.91°

Mèxic acull l'exposició del fotògraf mallorquí Toni Catany 'Quan anar era tornar'

El Museu de les Arts de la Universitat de Guadalajara (Mèxic) acull des d'aquesta setmana l'exposició 'Quan anar era tornar' del fotògraf mallorquí Antoni Catany en el marc del Festival Internacional de Cinema de Guadalajara (FICG).

La mostra, que es planteja com una activitat paral·lela a la participació catalana en el FICG, proposa una nova mirada, a partir d'una aproximació diferent del corpus del treball de Toni Catany, per aconseguir una visió global de la seva obra, han explicat des del Govern.

La directora de l'àrea de Creació de l'Institut Ramon Llull (IRL), Marta Oliveres, ha afirmat que «la invitació per presentar aquesta exposició ha estat la guinda per fer encara més rodona la participació catalana com convidat d'honor al FICG».

El projecte està coordinat per Alain De Hooghe i Antoni Garau, vicepresident i director de la Fundació Toni Catany, respectivament, i tots dos estrets col·laboradors i amics personals del fotògraf. Segons ha dit Garau, «la mostra pretén donar a conèixer Catany des de la seva complexitat i amb una visió global».

A més, ha explicat que «és la primera exposició de l'obra completa de Catany des de la seva mort i no s'ha plantejat en ordre cronològic sinó que cerca revisar les seves obsessions». Per la seva banda, De Hooge ha destacat que «l'exposició se centra en les anades i tornades de Catany, múltiples i variades: físiques, geogràfiques i temàtiques».

Aquesta exposició és una producció de la Fundació Catalunya La Pedrera realitzada amb la col·laboració de la Fundació Toni Catany.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Moreno, fa mes de 6 anys

Tot això servirà perquè na Mesquida torni a fer un viatget gratis total a Mèxic a compte de l'erari públic . No tenim remei.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente