cielo claro
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.88°
13°

El cicle de festivals FES'17 continua aquest agost a Es Baluard amb noves propostes

El cicle 'Festivals d'Estiu a Es Baluard' (FES'17) continua durant aquest agost oferint «noves trobades al museu», tractant-se de projectes que van des de l'audiovisual a la gastronomia.

Segons ha informat Es Baluard aquest dissabte en un comunicat, durant tres divendres d'agost tendrà lloc el Mecal Air Mallorca, una «cita clàssica de l'audiovisual" en què es projectaran curtmetratges «especials» a l'aire lliure i sessions de punxadiscs «amb caràcter obert i gratuït».

Al cicle FES'17 també se suma al Festival Internacional de Vídeoart (Fiva), un «projecte internacional per a la difusió de la pràctica artística audiovisual en el format del vídeoart». Una trobada que tendrà lloc del 25 d'agost al 7 de setembre.

El Van Big serà l'encarregat de clausurar el FES'17 els dies 1 i 2 de setembre, considerant aquest festival una «intersecció entre gastronomia i art» en què hi haurà foodtrucks, contacontes i música en directe de bandes com Bye by Vanbig, Dana Immanuel and The Stolen Band i Brian Mcgee and The Carnie Ghosts.

D'aquesta manera, Es Baluard dóna suport a la tasca de promotors culturals independents projectant la seva feina a l'exterior i donant-los visibilitat, han explicat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.