nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
10°

La cinquena edició de Poésart arriba aquest divendres a Artà

El Festival Poésart arriba aquest divendres a Artà per cinquena vegada com a esdeveniment plenament consolidat i emplenarà durant els tres dies que dura (divendres 21, dissabte 22 i dissabte 29) diversos indrets del municipi de poesia, música i lletres. Poésart és ja una referència cultural a l'Illa i així ho demostra la gran oferta d'activitats que ha programat per enguany, amb la presència d'una variada representació de poetes i intèrprets locals i foranis.

La inauguració se celebrarà el mateix divendres, a les 18 hores, a la Fundació Aina Maria Lliteres (C/Rafel Blanes, 4), on l'organitzadora del festival, Maria Antònia Massanet, en donarà els detalls acompanyada per Fanny Tur, consellera de Cultura, Participació i Esports del Govern de les Illes Balears; Manolo Galán, batle d'Artà; Paula Ginard, regidora de Cultura del consistori; Francesc M. Rotger, director de l'Institut d'Estudis Baleàrics; Laura Borràs, directora de la Institució de les Lletres Catalanes; i Bel Olid, presidenta de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana. En acabar la inauguració, Marga Llobera oferirà als presents un espectacle de dansa i just després donarà inici el recorregut de micro-recitals per diversos bars i restaurants amb l'acompanyament de la batucada TremolArtà. Entre els intèrprets hi figuren Tonina Canyelles, Joan Perelló, Lucia Pietrelli, Pau Vadell, Odile Arqué, entre altres. La jornada acabarà a la terrassa del Teatre d'Artà amb un concert del cantautor Lluís Gili i del grup Vers Endins.

El dissabte Poésart comença el dematí amb el vermut poètic, a partir de les 11 hores, amb un recorregut de micro-recitals per comerços amb el grup Stramönium. A la nit se celebrarà un espectacle de poesia i música al Teatre d'Artà, a les 21 hores, on també tendrà lloc la cloenda. Malgrat això, Poésart ha programat una tercera jornada per al dissabte 29, amb la projecció del documental 'Flames a la Fosca', d'Alberto Jarabo i Juanjo Sunyer sobre la vida i obra de Bartomeu Rosselló-Pòrcel i la celebració del segon certamen d'Slam poètic d'Artà.

L'Ajuntament d'Artà, que realitza una important aportació al festival, es mostra satisfet per la consolidació d'aquests tipus d'iniciatives que difonen l'expressió artística i la cultura en general entre la població local i els visitants i que atorguen un important valor afegit al municipi.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.