algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

La Banda Municipal de Palma participarà a la Setmana Internacional de l’Orgue

La Banda Municipal de Música de Palma participarà per primera vegada en la Setmana Internacional de l’Òrgan.

La Banda Municipal de Música de Palma participarà per primera vegada en la Setmana Internacional de l’Orgue, que se celebrarà entre els dies 1 i 5 de maig a la Basílica de Sant Francesc. Segons han informat des de Cort, els cinc concerts seran gratuïts, tendran lloc a les 20.30 hores i a tots s'interpretarà una peça d'Antoni Martorell.

El programa començarà l'1 de maig amb l'actuació de l'organista Katherine Dienes-Williams, que interpretarà peces de Langlais, Hampton o Elgar, entre altres.

El 2 de maig serà el torn de l'organista Alessandro Bianchi, qui tocarà obres de Bach, Liszt o Hielscher. El 3 de maig pujarà a l'escenari la Banda Municipal de Música, que estarà acompanyada per Bartomeu Manresa, mentre que dirigirà Juan Miguel Romero i s'escoltaran temes de Häendel Albinoni, entre altres.

L'organista Hans Leitner serà el protagonista del concert del 4 de maig, on s'interpretaran peces de GaluppiSchmid o Bach. Finalment, Orquestra del Conservatori Superior de les Balears actuarà, dirigida per Alfredo Oyagüez, el 5 de maig i li acompanyarà l'organista Jean-Pierre Lecaudey i es tocaran obres de FranckWidor Guilmant.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per JOANET, fa mes de 6 anys

Serà per tocar-se els orgues.....
;-)

Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente