algo de nubes
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 8.9°
16°

Catalunya Música, 30 anys d'una 'estructura d'Estat' musical

Catalunya Música farà 30 anys el 10 de maig vinent. Per començar a celebrar l'efemèride s'ha fet un concert al recinte modernista de Sant Pau de Barcelona en què s'ha recordat la primera veu que va sonar a l'emissora: Victòria dels Àngels. La peça de Schubert que va interpretar la soprano catalana s'ha tornat a sentir, primer enregistrada i, després, com a obertura del concert que ha fet la soprano Ulrike Haller acompanyada al piano d'Irune Liberal. El recital ha continuat amb un tribut al poeta Federico García Lorca i un seguit de cançons de Giuseppe Verdi.

Després de quasi tres dècades en antena, l'emissora ja forma part de l'imaginari col·lectiu. En els seus inicis, però, va haver de construir un lèxic propi, un català específic també per a la transmissió de la música clàssica. Catalunya Música arriba per FM a Mallorca des dels seus inicis gràcies a l'Associació Voltor.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Miquel, fa mes de 7 anys

Catalunya Informació també arribava a Mallorca. Per què ara no hi arriba? I, per què tampoc no hi arriben TV3 i Esport3?

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente