nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.65°

El Castell de Bellver s’omple de sons mediterranis per commemorar els viatges de Ramon Llull

Un centenar de persones ha omplit el Castell de Bellver per escoltar el concert oferit per la Capella de Ministrers. | Capella de Ministrers

Els sons mediterranis omplen el Castell de Bellver. La Capella de Ministrers ha oferit aquest dissabte a vespre un concert per commemorar els viatges de Ramon Llull. L’espectacle, titulat ‘Mediterraneum’, ha constat d’una vintena de cançons sacres i trobadoresques.

Un centenar de persones ha assistit al concert, emmarcat dins els actes de commemoració de l’Any Llull. Entres les cançons més destacades, interpretades de manera magnífica pels set músics que conformen el conjunt, s’hi ha trobat ‘Veri dulcis in tempore’, ‘Dansse Real’ o la cançó sefardita ‘Mikdash’.

Les diferents músiques han fet un recorregut espiritual per l’entorn de Rocamadour, Santiago de Compostel·la, Barcelona, Montpeller, París, Roma Gènova, Lió, Marsella, Avinyó, Nàpols, així com Xipre, Jerusalem, Armènia Menor i Tunísia. Tots llocs que visità Llull.

Entre el assistents al concert s’hi han trobat els representants de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palma, així com Maria Isabel Ripoll, Comissària Autonòmica de l’Any Llull.        

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.