algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

El grup Bon Preu obté el III Premi Martí Gasull per la Llengua

La cadena de supermercats Bonpreu-Esclat ha guanyat el 3r Premi Martí Gasull i Roig, lliurat al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. Els altres dos finalistes han estat el Grup Flaix i l’Associació de Treballadors Paquistanesos. El jurat ha valorat del guanyador que són «un exemple a seguir per a petites, mitjanes i grans empreses pel que fa a l’ús habitual de la llengua catalana en el món sòcio-econòmic. Des de l’etiquetatge dels seus productes al fil musical dels establiments».

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont ha afirmat durant l'acte que cal resoldre «la mancança del català en certs àmbits, com el cinema o la justícia». També ha recordat que, malgrat els atacs que ha patit el català al llarg dels anys, s'ha «resistit perquè hi havia parlants».

L'Assemblea de Docents de les Illes Balears va guanyar el premi el 1r any i Escola Valenciana, el segon.

Martí Gasull i Roig (Barcelona, 2 d'abril de 1969 - Manāslu, Nepal, 23 de setembre de 2012) va ser un activista per la llengua catalana i un dels fundadors i principal impulsor de la Plataforma per la Llengua. El premi 'Martí Gasull i Roig a l'exemplaritat en defensa de la llengua' es va anunciar el gener de 2013 per tal de recordar els valors que van guiar en Martí i alhora reconèixer aquelles persones i entitats que treballen en favor de la llengua catalana.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Juan, fa mes de 8 anys

Joan: No seas celosillo. Tú también me emocionas.

Valoració:0menosmas
Per Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU, fa mes de 8 anys

Mira ami ME HA EMOCIONADO ....Que a Catalunya tinguen algun Empresari VALENT Que tingui Collons de ETIQUETAR ELS PRODUCTES EN CATALÀ Cosa no fan els altres Supermercats .. Que tingui els Treballadors i Treballadores atenguin a la Clientela en Català aixo no hu trobereu pas en Supermercats dels XINESOS O ESPANYOLS .. Si me emosiona que encara algu sigui VALENT I LLuiti per Salvar la LLengua Catalana Cosa no fan els de SÚMATE ni Gabriel Rufian ni el entrenador del BARÇA LUIS ENRIQUE NI ELS ESTOPA .. Res es acmirable que algun empresari cregui dongui suport ala seva LLENGUA CATALANA Tan MALTRACTADA Per molts altres he con MUNDO DEPORTIBO I SPORT Supusadament diaris del BARÇA LLastima NO TINGUIN cap respecta per la llengua catalana he ......EMOSIONADO CUAN UNA PERSONA DE FORA ME PARLAR EN CATALÀ i asobre es NEGRA Dius encara ja bona gent ques vol integrar de veritat EMOCIONADO CUAN SENTU SONAR ELS SEGADORS o escoltu alguna bona SARDANA o una BONA CANÇO EN CATALÀ Tambe en Castellà en tenen de bones y bonitas no hu negu he

Valoració:7menosmas
Per Joan, fa mes de 8 anys

Juan:colló,cap de fava,tonto GILIPOLLAS.

Valoració:7menosmas
Per Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU, fa mes de 8 anys

Primer de tot Felicitar a tots els que Dia a Dia fan posible quels SUPERMERCATS Segueixin Endevant i creixen Treballadors i Treballadores i al seu Propietari PEL PREMI Tambe donar-lis les Gracias PER ETIQUETAR ELS PRODUCTES EN CATALÀ i unaltra cosa de importancia atendra la Clientela en Català cosa no fan pas tots els altres Supermercats . DIC Aixo DEMANO AL Propietari dels Supermercats .. BON PREU que en obri un al meu Poble CARDEDEU Es el Supermercat que falta no en tenin cap que PARLI EN CATALÀ QUE ETIQUETI ELS SEUS PRODUCTES EN CATALÀ i que Vengui VINS CATALANS ........BOICOT A SUPERMERCATS FRANCESOS Perque FRANÇA Elimina la LLENGUA CATALANA A LA CATALUNYA NORT Boicot als Productes Francesos .. COMPREU PRODUCTES CATALANS VISCA CATALUNYA LLIURE I CATALANA MAI MES ESPANYOLA NI CASTELLANA ... VISCA EL BARÇA .. I VISCA LA VERGE DE MONTSERRAT

Valoració:10menosmas
Per I doncs, fa mes de 8 anys

El Català resisteix tots els atacs., és indestructible, i per aquest motiu, alguns fanàtics ultres entren a aquesta web a insultar i escriure mentides. Intenten matar-lo, fent impossible la comunicació, però tanmateix els anirà malament.

Valoració:15menosmas
Per Juan, fa mes de 8 anys

Lo del "fil musical" me ha emocionado.

Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente