algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.71°
17°

Biel Majoral cantarà en l'acte del tricentenari de l'Esquerra Independentista

Aquest proper dissabte 24 d'octubre, l'Esquerra Independentista de Mallorca ha organitzat un acte polític, a Can Alcover de Palma, per commemorar el Tricentenari 1715 - 2015.

L'acte comptarà amb els parlaments de l'historiador i professor de la UIB, Guillem Morro, que parlarà de les conseqüències a nivell econòmic i social de la invasió de Mallorca per part de l'exèrcit borbònic l'estiu de 1715. Tomeu Martí, periodista i activista cultural, parlarà de la lluita contra la militarització i l'alienació cultural de la societat, després del Decret de Nova Planta.

L'acte es tancarà amb un parlament en nom de l'Esquerra Independentista de Mallorca (que agrupa diferents organitzacions sectorials independentistes i anticapitalistes).

Durant l'acte, que començarà a les 20h, el músic i cantador Biel Majoral interpretarà els seus temes més emblemàtics.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Que mingú dubti de que, fa mes de 8 anys

Si el fet de que no oblidem el que ens varen fer, no covés als gonelles pancastellanistes, no serien per aqui tot lo dia, escrivint dois, expressións de despreci i de rebuig i insultant.

Valoració:3menosmas
Per ALM, fa mes de 8 anys

El tricentenari s'ha de commemorar, però no com a una festa, sinó com a una manifestació de dol. Això hauria de quedar ben clar.

Valoració:5menosmas
Per Joan, fa mes de 8 anys

208 visitas en dos días de exposición en primera plana. Es el termómetro de estas noticias anodinas sobre actos marginales y sin interés más que para cuatro pancas que se pueden manifestar en taxi y todavía sobra sitio. Hasta cuando habremos de estar subvencionando estos bodrios?

Valoració:0menosmas
Per joan, fa mes de 8 anys

SegurO que sera un clam.. un clam de los de dbalears... es decir cuatro pancas trasnochados y desnortados..

Valoració:0menosmas
Per anticatalufet, fa mes de 8 anys

Si toco la trompeta tara, tara, tareta, sin toco la zanbomba bara, bara, bareta.....jajajajajajajajaja, pero quien va a ir a ver a estos pardalillos jajajajajajajajajaj

Valoració:0menosmas
Per jan, fa mes de 8 anys

caparrudament drets.

Valoració:11menosmas
Per Asebre, fa mes de 8 anys

Celebrem el tricentenari i que encar som tossudament dempeus ! Sí senyor !

Valoració:12menosmas
Per Fa por, fa mes de 8 anys

Que notición!

Valoració:0menosmas
Per Salvador, fa mes de 8 anys

Son inasequibles al desaliento. Tanto tricentenario y tanta gaita, ya verán que el año 2016 se celebrará que todo seguía igual. Aquello fue la consecuencia de una derrota en una guerra europea que afectó a todos los españoles, unos partidarios de los Austrias y otros de los Borbones. ¡Trescientos años ! Estamos hablando de pérdida de INSTITUCIONES DE TIPO ESTAMENTAL. Nada que ver con la división de poderes y el estado de Derecho. Eso vino tras la Revolución Francesa. ¿Es que nuestros catalanistas quieren volver a 1715 y retomar la historia con la ensoñación de la vuelta de las maravillosas y pluscuamperfectas instituciones medievales de la Corona de Aragón.? ¡¡ ESTAMOS EN 2015 !!.

Valoració:0menosmas
Per m'interessa, fa mes de 8 anys

On?
A quina hora?

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente