cielo claro
  • Màx: 32°
  • Mín: 22°
29°

Maria Vadell Marí guanya el 'II concurs de fotografia per a joves museu Es Baluard'

La proposta guanyadora és 'Sense títol'

8970
'Sense títol' | María Vadell Marí

Maria Vadell Marí, de 13 anys, ha estat la guanyadora del 'II Concurs de fotografia per a joves museu Es Baluard' amb la proposta 'Sense títol' (a la imatge). L'obra estava inspirada en el tema dels espais i l'alteració de la realitat present a l'exposició 'Reproductibilitat 1.2. Fundación Aena + Es Baluard', que era un dels requisits per a participar-hi.

Del total de treballs presentats, el jurat, format per Jaume Gual (fotògraf), Juan José Alfonso (professor del Centre d'Estudis Fotogràfics), Laura Ferrer (redactora de Cultura i Societat de Diario de Ibiza), Pep Caparrós (de l'Àrea tècnica de Foto Ruano Pro) i Eva Cifre (coordinadora de l'Àrea de Desenvolupament Educatiu d'Es Baluard), ha decidit premiar la fotografia de Maria Vadell Marí i ha elegit els següents finalistes:  Núria Mir,
Renata Martínez, Aina Capellà, Carme Roy, Guillem Ginard, Paula Natale, Rosa Maria Miquel, Jaume Bennàsar i Maria del Mar Abrines.

El premi concedit a Maria Vadell Marí consisteix en una càmera compacta digital, una sèrie de catàlegs d'exposicions sobre fotografia del museu, un carnet d'Amic d'Es Baluard vigent durant un any (permet entrada gratuïta, descomptes, etc), així com la difusió de la fotografia guanyadora i la seva autoria a la web del museu i a les xarxes socials d'Es Baluard.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.