muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

El Teatre del Mar tanca la temporada a ritme de jazz

Imatge de l'artista.

El Teatre del Mar (TdM) clou la temporada de primavera amb un concert de grans proporcions, que anirà seguit d’una festa amb els espectadors del Teatre del Mar. La troba és aquest dissabte a partir de les 21 hores.

Miranda Jazz Combo està format per setze músics, entre ells el director, Antoni Miranda i deu instruments.

Un cop acabat el concert l’Associació d’Espectadors del Teatre del Mar celebrarà el seu 15è aniversari. Hi haurà una representació de Pep Coll, associat i patró de la Fundació Teatre del Mar i autor del quadre que després es lliurarà com a premi al millor espectable programat el 2013 al TdM, que ha recaigut en “El Llegat invisible”. En acabar hi haurà una picada i copa.

L'artista
Fa més de 10 anys que en Toni Miranda (guitarrista de jazz) va muntar aquest grup amb la idea de crear una formació de músics amants del jazz, on tinguessin cabuda tot tipus d'instruments relacionats amb aquest estil musical.

El “Miranda Jazz Combo” no ha aturat mai de créixer, i a hores d'ara el formen més de 15 músics, que tenen l'oportunitat de tocar dins una formació gran i treballar el llenguatge del jazz i la improvisació. El seu repertori ens porta a escoltar temes clàssics del jazz barrejats amb altres de caràcter més actual, tots ells amb uns arranjaments fets a mida per a la formació. Això dóna a les seves actuacions una sonoritat característica i personal.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.