algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

IncArt dóna el sus aquest dissabte a la vuitena edició

Programa d'actes a tota la ciutat.

IncArt dón aquest dissabte el sus a la vuitena edició que es perllongarà fins al 21 de juny. Espais municipals, públics com privats; on l’artista participa de forma voluntària i altruista.

IncArt és un itinerari plural on l’art es transmet a partir de les seves diferents disciplines i que es mostren en espais tant municipals, públics com privats; on l’artista participa de forma voluntària i altruista.

La idea original va sorgir ja fa vuit edicions de persones vinculades al món de l’art amb una idea molt clara: treure l’art al carrer. Amb aquesta premissa, tant artistes com espais s’organitzaren per generar una mostra artística que ha anant creixent cada edició per poder acostar l’art al ciutadà.

El Claustre de Sant Domingo, el Casal de Cas Metge Cifre i el Centre d’Art Sa Quartera s’han convertits en els espais clau de les successives edicions. A més s'hi han afegit  places i espais públics municipals com altres localitzacions com són galeries, espais culturals públics i privats o locals comercials que el poble presta per a dit esdeveniment.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.