cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 7.68°

'Mishima' presentarà nou disc a Lloseta el 2 de maig

Nova portada del treball del grup barceloní que es publicarà el 25 de març. | Mishima

El grup barceloní 'Mishima' presentarà el seu nou disc, L'ànsia que cura, el pròxim 2 de maig al Teatre de Lloseta. Es tracta d'una de les primeres dates confirmades aquest dimecres amb motiu de l'imminent llançament del seu vuitè treball el pròxim 25 de març.

L’ànsia que cura es presentarà en directe el pròxim 12 d’abril a l’Auditori de Girona (Strenes), tret de sortida d’una gira amb escales confirmades a festivals com Primavera Sound, Vida, Arenal Sound i PopArb, i que coincidint amb el vuitè aniversari del Club TR3SC, recalarà al Razzmatazz de Barcelona el 16 de maig.

El quintet barceloní ha tornat a confiar en Folch Studio per il·lustrar amb la portada de l'àlbum amb una fotografia d’Alberto Polo una dotzena de cançons que obren les finestres de la seva clàssica intensitat. A part de la coberta del nou disc també han donat a conèixer els títols dels dotze temes: La brisa, Mai més, El corredor, El paradís, Mentre floreixen les flors, La teva buidor, Ja no tanca els ulls, Despertar amb caiguda, Aquí va un do, Els vells hippies, Llepar-te i L'element del paisatge.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.