nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

Els Blauets de Lluc i els Vermells de la Seu cantaran plegats per Nadal

2536
L’Escolania dels Blauets de Lluc i la dels Vermells de la Seu celebraran el pròxim dia 16 de desembre un concert conjunt en benefici de Càritas Mallorca. | M.À.C.

L’Escolania dels Blauets de Lluc i la dels Vermells de la Seu celebraran el pròxim dia 16 de desembre un concert conjunt en benefici de Càritas Mallorca. L'acte, organitzat per l'Obra Social de Sa Nostra, es farà a l'església de Santa Eulària de Palma a les 20:00 hores. El preu de l'entrada és de 5 euros.

Les dues formacions oferiran un variat repertori amb cançons populars i tradicionals. La trajectòria musical de l'Escolania dels Blauets de Lluc és coneguda per tota Mallorca i més enllà de l’illa. Els enregistraments que ha produït superen la vintena: testimoni viu de l'extens repertori que s'ha anat forjant al llarg dels anys (es tracta d’una de les institucions més antigues d’Europa) i del treball dels diversos directors del cor.

Per part seva, l’Escolania dels Vermells es remunta al segle XIV, tot i que va sofrir diverses etapes interrompudes fins al 1934 i es va recuperar just començar el segle XXI. La iniciativa va ser resultat d’un projecte impulsat des del Col·legi Sant Josep Obrer i del Capitoli de la Seu, sota la direcció d’Antoni J. Salvà, que volgué potenciar l’animació de la Catedral amb cants litúrgics.

La formació vocal ha oferit destacats concerts amb altres formacions arreu de Mallorca i a l’estranger, com el recital al Vaticà organitzat amb motiu del desè aniversari, juntament amb la Capella Jove de la Seu.

Exclusió social
Els diners recaptats en el concert es destinaran a les accions del 'Projecte Ajudes d'Emergència' que Càritas va posa en marxa arran de la crisi econòmica.

Les principals línies d’actuació d’aquest projecte aniran a les famílies amb exclusió social o amb extrema dificultat amb ajudes a la llar com lloguers i subministraments d’electricitat, gas o aigua; per a necessitats bàsiques com l’alimentació i higiene; per al transport; i per comprar medicines, entre d’altres.

Les entrades es poden recollir directament al Centre de Cultura “SA NOSTRA” (c/ Concepció, 12) en horari de dilluns a divendres d’11 a 20 hores i dissabtes d’11 a 14 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per maki, fa mes de 10 anys

Convé fer-ho aviat, no sigui cosa que Bausà els apliqui el TIL i els hi faci cantar La sibil·la en castellà...

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente