muy nuboso
  • Màx: 17.8°
  • Mín: 11.1°
18°

Mor el ‘pare’ de l'Enciclopèdia de Menorca

22552
Josep Miquel Vidal dedicà la seva vida a la investigació, l'edició i la divulgació de la ciència i la cultura.

El físic i investigador menorquí Josep Miquel Vidal Hernández (Maó, 1939), director de l'Enciclopèdia de Menorca, va morir ahir horabaixa a Maó, víctima d'un fulminant infart que va sofrir en la via pública, a la cruïlla dels carrers Miquel de Veri i Sant Esteve.

La inesperada mort d'una de les persones més conegudes i amb una major trajectòria al món de la cultura i la ciència de l'illa va causar una profunda consternació arreu de Menorca.

El Consell menorquí va reconèixer el passat 23 d'octubre la gran tasca duita a terme durant molts anys per Vidal Hernández, especialment a l'Enciclopèdia de Menorca i l'Institut Menorquí d'Estudis (IME), amb la imposició de la insígnia d'or d'aquest organisme insular.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per menorquinarroo, fa mes de 11 anys

els meus condols a la familia.

recordar tanmateix, que el sector mes radical de ppbalears i del NNGG de menorca i el sirculo balear el tenien com a pancatalanista a sou de la generalitat i enemic de sa. llengu balear. aquests són sa gentussa que tenim ara a menorca .

Valoració:-2menosmas
Per Perdem els bons, fa mes de 11 anys

Ahir era un artista de la moda català molt jove, avui un cientific i també home de lletres menorqui. Pèrdues valuoses per a tots, però ja es sap que els millors s´en van abans.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente