algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

I ara, el Dúo Dinámico

Quisiera ser és un musical fet amb les cançons del grup que triomfà als anys 60 i 70

La tàctica és clara: agafar cançons d’un grup triomfador, enllaçar-les a través d’un argument més o menys elaborat i fer un musical que cridi l’atenció dels fans de sempre i pugui atreure noves generacions. La fórmula ha triomfat en tots els nivells: Mamma mia!, basat en cançons del mític grup Abba, s’ha representat a desenes de països i fins i tot ha generat una versió de Hollywood amb pressupost i recaptació voluminosos. A l’Estat, el muntatge bastat en cançons de Mecano, Hoy no me puedo levantar, ha tingut un gran èxit.

Ara sembla que tothom intenta pujar al carro. Els darrers a fer-ho són els responsables de Quisiera ser, amb les cançons del Dúo dinámico. L’espectacle es podrà veure a principi d’abril a l’Auditòrium. La defineixen així: "Una història d’avui amb cançons de sempre", que estan en la "memòria històrica de tots". I és que de l’època daurada del Dúo ja fa anys: va ser als seixanta i setanta quan tenien fans repartits per la Península i l’Amèrica llatina. 26 cançons del seu repertori sonen a l’espectacle: Quince años tiene mi amor, Amor de verano, Yo busco una muchacha como tú, Somos jovenes i, és clar, Quisiera ser són algunes.

Els temes s’enllacen a partir de la història de tres dones que es troben en un vagó de l’AVE que fa el trajecte Barcelona-Madrid. Representen tres generacions diferents que, tanmateix, tenen molt en comú. Durant el viatge, descobriran els llaços que les uneixen, es retrobaran amb el passat i trobaran el "veritable sentit de les seves vides". La participació de Manolo de la Calva i Ramón Arcusa, components del Dúo Dinámico, en la preparació del musical ha estat escassa. Amb tot, es mostren il·lusionats amb un espectacle que ha estat creat per Jorge Herrera, responsable també de la part artística. L’espectacle es podrà veure del 9 al 13 d’abril a l’Auditòrium de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.