algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

«El quiosc més gran del món»

Una mostra de revistes en català estarà a Palma fins diumenge

N. MARTÍ. Palma.

Més de vuitanta publicacions s'han plantat a la plaça d'Espanya de Palma. Revistes d'esport, de moda, de cultura i de tota mena de temes, però amb una única particularitat: la llengua. El Quiosc.cat inaugura el seu trajecte pels Països Catalans des de Palma. Fins al 18 de maig, comprar i viure plenament en català serà una mica més fàcil. «El quiosc més gran del món», com el definí ahir el director de l'Associació de publicacions peridòdiques en català, Lluís Gendrau, s'ha instal·lat davant el parc de les Estacions per demostrar «com és d'important -qualitativament i quantitativament - la producció de revistes en català i com és de difícil que arribin al mercat». De fet, moltes es mouen només dins l'àmbit de la subsricpció i el gran repte de l'APPEC és normalitzar aquestes revistes dins els quioscs generalistes.

Dins l'envelat es poden trobar propostes prou curioses, com ara la revista naturista Naturvida, o la glamurosa, especialitzada en bodes, Bouquet. De fet, no hi ha gairebé cap tema ni sector que quedi orfe de revista. Una passejada pel Quiosc.cat ens acosta a un món que, encara que amagat, demostra la bona salut del català.

Durant els quatre dies que el Quiosc.cat estarà a Palma, els ciutadants podran gaudir d'un descompte del 50% per subsriure's a qualsevol revista, o també una subscripció anual gratuïta (2x1).

Al mateix envalat, hi haurà dissabte la presentació de les revistes Esquitx i Sons de la Mediterrània (amb l'actuació de Miquela Lladó i de Pep Toni Rubio. Diumenge es durà a terme l'acte de presentació de Castells, que inclourà un taller de castellers a càrrec de les dues colles illenques.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.