algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.65°

Deu anys sense Frank Sinatra

Warner edita el recopilatori «Nothing but the best»

Amb motiu del desè aniversari de la mort d'un dels més grans de la música contemporània, arriba Nothing but the best, una nova recopilació amb part del llegat musical de Frank Sinatra que explica la llegenda del cantant, «l'únic secret del qual estava en les cançons, la seva veu i la seva honestedat», assegura a Efe la seva filla Nancy.

«Això és el que era ell en definitiva. Tenia molt de seny i un formidable gust musical. Ell decidia quines cançons havia de cantar, qui les componia o què havia de dur per interpretar-les», assegura Nancy Sinatra. Segons ella, «l'honestedat era la principal virtut de l'home que hi havia darrere l'estrella».

Encara que aquesta virtut tenia dues cares: «Havies d'anar alerta amb el que li demanaves perquè sempre deia la veritat sense pal·liatius», asseverà.

El llançament a Espanya el pròxim 14 de maig del CD i DVD Nothing but the best (Warner) recupera, deu anys després de la seva mort, l'home que donà rellevància social i artística a la figura del crooner, el mateix que en l'actualitat apareix als segells nord-americans i que «com a pare sempre es va mantenir a prop, a una telefonada de distància», indicà Nancy Sinatra.

Aquest recopilació aplega un total de 22 cançons i inclou un concert gravat a Londres el 1971, amb els quals s'ofereix un ampli recorregut per una carrera basada en un cançoner perfeccionat pels arranjaments de músics immillorables com Billy May, Nelson Riddle o Quincy Jones.

Fly em to the moon, My way o New York, New York són eleccions evidents per a Nothing but the best, recopilatori que inclou una versió inèdita de Bodi and soul o un dels temes preferits de l'actor i cantant, Bewitched.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.