algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

Artistes de totes les edats, premiats a la trobada de pintors de Fornalutx

El certamen es clausurà ahir capvespre amb l'exposició de les obres

Fornalutx ha acollit aquest cap de setmana la setena Trobada d'escoles d'arts plàstiques de Balears. Ahir, a la plaça d'Espanya del municipi de la Serra, s'hi varen exposar les obres elaborades durant dissabte i ahir dematí, i el jurat va prendre bona nota per expressar més tard el seu veredicte. La guanyadora de la categoria d'adults va ser Francisca Juan, mentre que el primer premi de la categoria juvenil va ser per a Alexandra Nikolayeva i la guanyadora infantil va ser Magdalena Capellà.

La trobada havia reunit més de cent artistes, la majoria aficionats al paisatgisme, una modalitat que a Fornalutx ofereix moltes possibilitats a causa de la varietat de racons i indrets de gran atractiu visual. Pel que fa als premis referents a la tècnica de les obres, els guanyadors varen ser Antonio Rigo López en la modalitat de pintura a l'oli, que s'emportà dos premis; Mercè Alabern Montis en la categoria d'aquarel·la; Antoni Bibiloni Mulet, utilitzant acrílic i un altre premi amb tècnica de pastís per a Asunción Ramonell; en dibuix José Garau, i finalment en tècnica mixta Cristina Palmer Simó.

L'acte va estar presidit per la consellera insular Dolça Mulet, pel batle de Fornalutx, Joan Albertí, i per l'organitzador i ànima del concurs, el pintor Josep M. Munar. El batle agraí la col·laboració del Grup Serra en l'organització d'aquest esdeveniment i també els participants, molts dels quals incondicionals de la trobada. Dolça Mulet, per la seva banda, destacà la consolidació d'aquest concurs i va animar els pintors a continuar-hi participant, destacant el gran nivell tècnic i estètic de les obres realitzades guanyadores i totes aquelles que no resultaren premiades.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.