nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Cort canvia l'organització de la Feria de Abril, la passa a la Casa Andalusa, i no aportarà cap euro

Res a veure amb l'any passat. Ni rebujitos, ni sevillanes, ni broquetes al hall de Cort. El tinent de batle de l'Ajuntament de Palma, Eberhard Grosske, presentà ahir la Feria de Abril sense peinetas ni faralaes, tal i com feien els seus antecessors en el càrrec.

Així les coses, la Feria de Abril canvia de dinàmica i a partir d'enguany serà la casa regional d'Andalusia a Balears qui s'encarregarà de l'organització de tot l'entramat. L'Ajuntament de Palma esdevindrà doncs «coorganitzador» i no aportarà cap partida econòmica. «Cort dóna suport a la Feria i aportarà els terrenys municipals de Son Rossinyol i la logística, així com es fa amb altres esdeveniments» assegurà ahir Grosske.

Aquest canvi d'organització es deu, segons fonts municipals, a «cedir el protagonisme a la Casa Andalusa a Balears, que és l'organisme autoritzat per organitzar la fira». Així també ho confirmà el president andalús, Pedro Anaya, que afegí també que l'objectiu és que «aquesta fira s'autofinanciï».

La Feria de Abril obrirà les portes el proper 25 d'abril i les tancarà dia 4 de maig. L'espai serà el mateix de l'any passat encara que enguany es preveu que hi hagi un major control pel que fa a l'activitat nocturna de la fira. «Véiem que la fira se'ns anava una mica de les mans. El fet de no poder controlar el tipus de casetes perdia la seva identitat», assegurà ahir el president de la Casa d'Andalusia a Balears, Pedro Anaya. Fins enguany era Cort qui s'encarregava de contractar els envelats per les casetas per després llogar-les a les empreses i associacions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.