algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
22°

Paula Serra rep el premi Talent 2007 de l'Acadèmia de la Televisió

La periodista és l'actual directora d'Audiovisuals del Grup Serra

M.M.RAYÓ. Palma.

«Absolutament sorpresa». Així se sentí la directora d'Audiovisuals del Grup Serra, Paula Serra, en saber que havia estat guardonada amb un dels premis Talent 2007, atorgats per l'Acadèmia de les Ciències i les Arts de Televisió. «Sobretot perquè també han estat premiats grans professionals del mitjà, com són el conseller i responsable de l'àrea de ficció de Globomedia, Daniel Écija, i el director general de la divisió de televisió d'Antena 3, Mikel Lejarza», afegí Serra.

Els premis Talent 2007 reconeixen la tasca d'aquells professionals dedicats al mitjà televisiu, el treball dels quals no està davant les càmeres sinó al darrere. Per això mateix, Paula Serra va voler compartir el seu premi «amb totes aquelles persones que fa tants anys que treballen en aquest terreny, tant en l'àmbit estatal com també en les diferents comunitats autònomes».

En aquest sentit, Serra destacà l'oportunitat que representen aquest tipus de guardons a l'hora de conèixer altres productores amb les quals poder treballar de manera conjunta. Sobre aquest aspecte, la directora general d'Audiovisuals del Grup Serra recordà algunes de les empreses de producció amb les quals treballa conjuntament diversos continguts televisius, com poden ser Boca a Boca i Europroducciones.

Paula Serra, que es llicencià en Ciències de la Informació a la Universitat de Navarra el 1991, començà la seva carrera professional com a redactora al diari Baleares. El seu treball a Antena 3 de Mallorca com a redactora, editora, presentadora i directora de diversos espais televisius propicià el seu nomenament com a directora general d'Audiovisuals del Grup Serra, càrrec que ocupa actualment.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.