muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

Gran Rueta a Palma

Disfresses, castells inflables i actuacions celebren el Carnestoltes

66304
Vista del Born de Palma, molt animat, ahir horabaixa.

Palma es convertí ahir horabaixa en una ciutat de jocs i disfresses. Centenars de famílies sortiren al carrer per celebrar el Carnestoltes i participar en les diferents propostes ludicofestives que l'Ajuntament de Palma havia preparat per a tothom. Malgrat que la Rueta no seguí cap itinerari, s'escampà pel centre de la ciutat repartint la gent per diferents espais entre la Rambla, el carrer Unió, la plaça Joan Carles I, Jaume III, el Born, el carrer Constitució i la plaça de la Reina.

D'aquesta manera, els que passejaren per la Rambla pogueren gaudir de diversos castells inflables i d'un taller de maquillatge, a més de degustació d'ensaïmades i sobrassada, d'espectacles de màgia i globoflèxia, d'una cercavila de carnaval i d'una passarel·la per la qual els infants pogueren desfilar per mostrar al públic les seves fresses. També el carrer Unió s'omplí de petits i grans, ciutadans que gaudiren d'un karaoke i es pogueren fer fotografies. Al bell mig del carrer, tots ells pogueren jugar amb jocs de taula gegants com les dames, el parxís, els escacs, el minigolf, les bitlles i el minitennis.

Xino-xano i esquivant la munió de gent, hom podia arribar fins a Joan Carles I, on el grup Trencaclosques animava el públic més petit i el feia ballar i moure's amb energia. Molt a prop, ja dins Jaume III, els més aventurers podien pujar sobre els tres enormes castells inflables que hi havia instal·lats damunt l'asfalt. Al Born, centenars de persones caminaven amunt i avall, observant la cercavila de la mar, amb grumers i tauró inclosos, pujar i baixar. El canó de sabó no deixava de fer voleiar bombolles a dojo, omplint el cel de coloraines. Sobre la passarel·la, pirates del Carib, fades i bruixes, princeses i reis, lladres i serenos, indis i vaquers, saludaven feliços pares i mares que esperaven orgullosos la passejada dels infants. Els pallassos Gaby, Miki i Tolin, acompanyats de la Gominotas, feien riure tothom.

Ja al carrer Constitució, les teresetes de Calaix de Sastre oferien la millor cara, mentre que n'hi havia que construïen ximbombes i aprenien a fer-les sonar per fer costat als que mostraven el procés d'elaboració de les xeremies i dels capgrossos infantils de la Sala. Cap a la plaça de la Reina, els castells inflables i un coxte de bombers ben antic havien preparat l'escenari per a la invasió pirata més salvatge. Segur, que molts petits bucaners se sumaren finalment al desembarcament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.