algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

Més de dotze mil ciclistes omplen Ciutat

EFE. Palma.

Uns 12.500 ciclistes d'entre 4 i 89 anys, disfressats o no i amb el color vermell de les festes de Sant Sebastià com a denominador comú, participaren ahir en la XXX Diada Ciclista del patró de Palma, que arrencà de la plaça de Cort i va acabar al poliesportiu Son Moix.

La batlessa Aina Calvo fou l'encarregada de donar el tret de sortida a la correguda i esperà durant la mitja hora llarga que tardà el darrer ciclista a depassar la sortida, la qual cosa demostra, segons comentà quan la plaça era gairebé deserta, «que les convocatòries d'aquestes característiques tenen èxit i acollida».

Entre els polítics presents hi era el delegat el Govern a Balears, Ramon Socias, que hi participava amb la seva filla, després de posar-se el xandall en sortir de la missa celebrada a la Catedral.

El líder del Bloc, Gabriel Barceló, també assistí a l'esdeveniment i explicà que «la reivindicació de la bicicleta no hauria de ser una vegada a l'any, sinó que hauria de ser un mitjà per anar per la ciutat durant tot l'any».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.