algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
15°

La música i el foc envaeixen Palma

Els ciutadans celebraran Sant Sebastià amb la revetla popular més esperada de l'any

M.M.RAYÓ. Palma.

La música, la gent i el foc envairan aquesta nit els carrers de Palma. I és que tot està a punt per a la revetla ciutadana més esperada de l'any: la de Sant Sebastià. Potser no caldrà abrigar-se en excés, però allò que està clar és que convindrà calçar-se unes bones vambes. Tot fa pensar que seran molts els metres recorreguts de plaça en plaça.

L'aroma dels botifarrons i la sobrassada fregida als bidons es mesclarà un any més amb la del pa torrat, i les bótes de vi i herbes dolces passaran de mà en mà mentre als escenaris se succeeixen in eternum tot tipus de grups musicals. Perquè si hi ha res que caracteritza la revetla d'aquesta nit és la diversitat de formacions que amenitzaran la bauxa, tot intentant fer-se sentir entre les veus dels agosarats a aventurar-se entre les riuades de gent.

D'aquesta manera, mentre que des de l'escenari de la plaça de Cort es podrà escoltar el rock de Dinamo, Wonderbrass, Rock&Press i Dónde estabas tú...?, el de Santa Eulàlia acollirà la presència de grups com Los Flamingos, Apache Band Isis Montero, Big Yuyu i Àfrica. Un poc més enllà, ja a la plaça de Sant Francesc, Juan Ramón González Cortés, Benjamín Habichuela i Bornolero, David Leiva Grup i Calima delectaran els fans incondicionals del flamenc.

Aquells a qui els agradi la música popular local sempre podran anar fins a la plaça Major, on el ball de bot i les jotes es ballaran al ritme de les tonades de Notícia del Regne de Mallorques, Música Nostra i Festa de Sa Ximbomba. Per altra banda, Darga, H-Kayne i NoCrows seran els grups que ocuparan l'escenari de la plaça de l'Olivar, on animaran els aficionats del mestissatge, que trobaran música amb reminiscències marroquines i sons tradicionals celtes amb tocs de jazz.

Caminant cap a la plaça d'Espanya es podrà sentir la música d'Obrint Pas, de Muchachito Bombo Infierno i de l'Electric Light Orchestra Part II. Baixant pels Oms i seguint el carrer Sant Jaume, els palmesans es trobaran amb els sons d'Sterlin, Amarillo i Echo&The Bunnymen surant sobre la plaça Joan Carles I i entremesclant-se amb els de Pirat's Sound Sistema, Isaac Indart, NeoTokyo NeoSol, Pedro Trotz i Projeccions d'ErrorVideo, que actuaran a la plaça de la Reina.

Tot això, després del sus que hi donarà la batlessa de Palma, Aina Calvo, amb l'encesa del fogueró a la plaça Major a les set de l'horabaixa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.