algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

La Colcada dels Reis d'Orient que recorrerà el centre de Palma surt aquest capvespre del moll

La cadena autonòmica TV3 retransmetrà la desfilada en directe en una coproducció amb IB3

Els nins i nines de Ciutat estan avui d'enhorabona, desitjosos de veure en persona el tres Reis Màgics vinguts directament del llunyà Orient i que protagonitzaran la tradicional Cavalcada de Reis. La desfilada és una de les fites més esperades pels menuts i les menudes en aquestes dates.

La cadena de televisió TV3 retransmetrà, en directe, la Colcada dels Reis pels carrers de Ciutat, en una coproducció amb IB3. Una retransmissió que serà locutada per Xavier Abad i Xantal Llanvia.

La desfilada, que començarà a les 19.00 hores i on participaran un elevat nombre de carrosses ben engalanades, començarà amb l'arribada dels tres Reis, a bord del Rafel Verdera, al moll vell de Palma. Serà a les 19 hores.

La Colcada s'adreçarà vers la plaça Cort, on els tres protagonistes de la nit pujaran al balcó de l'Ajuntament per saludar els més petits. Enguany, a la balconada no hi haura cap més presència que la dels Reis d'Orient.

La desfilada, plena de llum i color, repartirà, des de cada carrossa, amb la decoració adient, caramels a tots els assistents. Enguany, les llaminadures seran sense gluten i, la majoria, sense sucre, perquè els nins i nines diabètics i celíacs en puguin gaudir. La Colcada, que passarà per alguns dels carrers més cèntrics de Ciutat, clourà a la porta de Santa Catalina.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.