nubes dispersas
  • Màx: 19.48°
  • Mín: 13.93°
19°

Nupcial preveu acollir més de deu mil visitants interessats en les darreres tendències en noces

El Saló acollirà dues desfilades de moda que mostraran uns nuvis moderns, segurs i seductors

La fira més esperada per tots aquells que desitgen celebrar el seu casament obrí ahir les seves portes al recinte firal de Son Sant Joan. La consellera de Començ, Indústria i Energia, Francesca Vives, presentà i obrí la fira Nupcial que celebra enguany la XIV edició i ho fa amb un total de 90 expositors. «L'èxit de la fira es mesura per la fidelitat dels expositors any rere any, mostra del volum de negoci que les empreses aconsegueixen en aquesta cita» esmentà el president de l'esdeveniment, Juanjo de la Asunción. «Nupcial, l'afluència de visitants i el volum de negoci que genera, posa de manifest que, malgrat la crisi del sector durant els vuitanta i els noranta ara, casar-se torna a estar de moda» assenyalà Vives. «Aquesta fira dóna importància al petit comerç de les Illes, un sector molt important dins el nostre entramat econòmic i social» afegí la consellera.

Els visitants trobaran serveis relacionats amb l'organització de cerimònies a complements, menús i propostes pel banquet, joies, pentinats, maquillatge, cotxes d'època o el viatge de nuvis. El Saló es mostra com una gran oportunitat per gaudir d'un enllaç únic i personal. Nupcial s'estableix per primera vegada al recinte firal ubicat a la terminal 4 de l'aeroport de Palma. Un dels atractius de la fira d'enguany és la passarel·la Nupcial, una desfilada de moda cerimonial que tindrà lloc avui i demà, a les 19 h. i mostrarà algunes propostes de vestuari, pentinat i maquillatge dels nuvis.

«Enguany la passarel·la Nupcial destacarà per la qualitat de les propostes i la seva varietat» assenyalà De la Asunción. De les activitats paral·leles del Saló, Nupcial 2007 acollirà una conferència, demà, a les 12.00 hores, sobre «Com organitzar les teves noces» a càrrec de la professora de protocol de l'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears, Francisca Dellman. La fira comptarà també amb els premis Nupcial, tres premis composats per lots de productes que es sortejaran entre les parelles assistents a la fira que celebrin el seu casament al llarg del proper any 2008.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.