algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
10°

Comença la quarta edició del festival d'art experimental Ping!

El Centre Cultural Sa Taronja acull quatre dies d'innovació artística

L. ACEDO. Palma.
Avui comença la quarta edició del festival internacional d'art experimental, Ping! 4.
El Centre Cultural Sa Taronja d'Andratx serà, un any més, l'escenari del festival que, amb aquesta edició, es consolida com una cita habitual del calendari artístic de Mallorca. La filosofia del Ping! 4 es basa en el diàleg i en la nova experiència digital. El festival és un marc idoni on artistes mallorquins poden interactuar amb altres d'internacionals. Enguany, els convidats són els alemanys.

Sa Taronja obre les seves portes a quatre dies d'activitat intensa. Animacions de vídeo 3D, fotografies manipulades, un concert de violí elèctric, una capsa amb dues antenes que sonen amb les vibracions d'un simple moviment, una orquestra integrada per ordinadors portàtils, música amb Game Boys, un viatge a l'interior d'un piano, roba electrònica amb sensors que transformen la llum en so o una onada gegant a càmera lenta, són alguns dels ingredients que ofereix aquesta mostra.

Ahir va tenir lloc a l'Atelier d'Isabel Castro, a Can Danús, la presentació del festival d'enguany. A l'acte no hi faltaren les pinzellades dels qui a partir d'avui actuaran en aquesta mostra. El Ping! 4 proposa un viatge electrònic en una «interessant, irrepetible i única experiència», assenyalà Tina Horne, directora i creadora de l'esdeveniment. El festival oferirà, des d'avui, amb concerts, instal·lacions interactives, exposicions, performances, projeccions, llums, color, sons i moviments a l'entorn del món de l'experimentació, l'electrònica i l'art.

Tanmateix, tot un seguit de tallers i de conferències ompliran el calendari d'aquest esdeveniment que, any rere any, atreu més visitants. «L'objectiu del Ping! ha estat des dels seus inicis el d'apropar l'art experimental al màxim públic possible. La intenció és introduir els més joves en el món de l'art amb aquests tipus de manifestacions que desperten curiositat per la seva raresa», afegí Horn.

La inauguració del festival tindrà lloc aquest vespre, a les 19.00 hores. Estarà obert fins a mitjanit i l'entrada és gratuïta.
Quant a les jornades de demà, dissabte i diumenge, el festival estarà obert de les 14.00 a les 24.00 hores i l'entrada serà de 10 euros. Per als joves, fins als 16 anys, serà gratuïta. Per la seva banda, els diferents tallers es duran a terme a partir de les 11.00 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.