algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Armengol i Cirer acompanyen la Mare de Déu del Carme al raval de Santa Catalina de Palma

La tradicional processó de la Mare de Déu del Carme a la barriada de Santa Catalina de Palma comptà ahir amb l'assistència de la presidenta del Consell Insular, Francina Armengol, i de la cap de l'oposició de l'Ajuntament de Palma, Catalina Cirer.

Armengol, asseguda a primera fila, que anava acompanyada de Pere Felip, president d'honor de l'associació de veïns de Santa Catalina, fou l'única representant oficial que assistí a la celebració. Cirer, per altra banda, hi va cada any a títol personal i enguany no ha canviat el costum. L'exbatlessa caminà tot el temps al costat de Carlos Veramendi, regidor del PP de Palma.

La desfilada començà després de la missa concelebrada, que presidí el vicari general mossèn Lluc Riera. Alguns fidels hagueren d'esperar drets fora d'una església del Carme plena de gent. Els tamborers i la banda municipal acompanyaren la comitiva durant tot el recorregut de la processó de la verge patrona dels mariners. L'acte de clausura de les festes del Carme acabà al pati de l'escola Verge del Carme, un col·legi concertat creat per la congregació dels carmelites descalços i dirigida pels germans de la Sagrada Família.

Tots els beneficis que s'han aconseguit de la venda d'objectes i begudes durant les festes seran destinats a l'ONG Carumanda, que du a terme projectes a l'Equador.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.