algo de nubes
  • Màx: 17.06°
  • Mín: 7.61°
16°

Jose Miró cedeix el vestit daurat que va lluir Gwyneth Paltrow a la subhasta solidària de Globalia

El dissenyador mallorquí Jose Miró col·labora amb el grup turístic Globalia en la seva IV Setmana solidària en subhastar una de les seves peces més representatives, el vestit daurat que lluïa l'actriu nord-americana en el darrer anunci nadalenc de Freixenet.

La IV Setmana solidària Globàlia se celebra aquests dies a Palma amb l'objectiu de destinar les quantitats obtingudes a les organitzacions Unicef i Infància sense fronteres. Fins dia 16 d'aquest mes, tindran lloc diverses activitats, com tallers, un concert de música, un mercadet i un torneig de golf.

Com a clausura d'aquesta setmana, tindrà lloc la celebració d'un sopar de gala conduït per l'ambaixadora de Bona Voluntat Teresa Viejo. En aquest acte es realitzarà el lliurament de premis al guanyador del torneig de golf, com també la subhasta de diversos articles, entre d'altres el vestit dissenyat per Jose Miró que va utilitzar l'actriu americana a l'espot i que, després, es va exposar a la botiga que el dissenyador té a les Rambles.

La trajectòria d'aquest dissenyador mallorquí es troba molt ben encaminada, ja que ha guanyat dos premis L'Oreál a la millor col·lecció d'un jove dissenyador a la passarel·la Cibeles, i els seus models són vestits per personalitats; Paulina Rubio és la més recent, en el seu darrer videoclip Ayúdame.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.