nubes dispersas
  • Màx: 18.97°
  • Mín: 13.93°
18°

Uns infants com qualssevol altres al·lotets

Els més petits de la família reial jugaren ahir al parc de la Mar

J.AGUIRRE/R.C. Palma.
Les imatges són pràcticament iguals a les de la Setmana Santa anterior, encara que amb un any més, la qual cosa significa que els protagonistes -els ducs de Palma i els seus fills, i els fills dels ducs de Lugo- tenen un any més.

El cert és que ahir al matí, en què plovisquejava ara sí i ara no, aconsellava cercar un lloc on passar algunes hores i, si pogués ser, tenir el redòs ben a prop. I el lloc el va proporcionar la zona de jocs i gronxadors del parc de la Mar. Així, amb la inestabilitat atmosfèrica a damunt, els ducs de Palma i els seus fills, i els fills dels ducs de Lugo, s'encaminaren cap allà.

Una vegada allà, va ser Iñaki Urdangarín qui es va dirigir a uns infants que jugaven a la pilota i els va proposar de fer un partidet. Dit i fet. Així varen passar una bona estona demostrant els cosins Joan Urdangarín i Froilà Marichalar que estan en bon estat físic i que, com tots els infants de la seva edat, els encanta jugar a futbol.

A un costat, la infanta Cristina tenia molt d'esment de la petita Irene que, segons la premsa rosa, és la reina de casa seva i els seus germans l'adoren. La princeseta, molt rossa, no tenia altra curolla que posar-se dins els bassiots i esquitar. De fet, tant la mare com la teta li varen haver de llevar la idea del cap.

A l'horabaixa, la reina Sofia, amb Jaime Marichalar i la infanta Cristina, amb gairebé tots els infants, varen sortir de Marivent a les sales de cines d'Ocimax, on a la sala 15 vip emetien la pel·lícula Las vacaciones de Mr. Bean.

Segur que li va tocar pagar a Marichalar, ja que ahir, dia 7 d'abril, era el seu aniversari i feia 44 anys. Al matí la reina Sofia i la seva germana Irene sortiren de compres pels carrers de Palma; tal volta cercaven un present per al gendre i nebot.

Avui els membres de la família reial espanyola assistiran a la missa de Pasqua a la Seu, en la qual mancaran el príncep Felip, Letícia i la infanta Elionor.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.