nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

Els taxis de Nova York perdran el color groc per ser «florejats»

Els taxis de Nova York celebren enguany el seu centenari sumant-se a una iniciativa social que els farà abandonar el seu color groc característic per omplir-se de flors multicolors pintades per 30.000 al·lots de la ciutat.

Nova York sempre ha estat relacionat en la imatgeria col·lectiva de milions de persones al món amb el groc dels seus taxis, com el de la pel·lícula Taxi driver, entre una infinitat de títols cinematogràfics més en els quals aquest mitjà de transport hi té un important paper.

El groc, tanmateix, gairebé desapareixerà dels seus carrers entre els pròxims mesos de setembre i desembre per deixar pas a un jardí de colors que inundarà la ciutat dels gratacels gràcies a les flors que els al·lots novaiorquesos pintaran per decorar els prop de 13.000 taxis que roden per la ciutat dels gratacels.

Sota el nom de «Garden in transit» (Jardins en moviment), la iniciativa pretén ajudar a l'adaptació d'al·lots que sofreixin algun tipus de malaltia, discapacitat o problemes socials, que seran els encarregats de pintar les flors que després es convertiran en els adhesius que decoraran les carrosseries d'uns dels taxis més coneguts del món.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.