algo de nubes
  • Màx: 11.99°
  • Mín: 7.77°
11°

La directora mallorquina Chuchie Hill lluita a The Other Venice Film Festival

La realitzdora hi participa amb el seu primer curtmetratge, «Hola to the world»

71566
La realitzadora, en un moment de la filmació.

M.D./A.L./L.M. Palma.
La cineasta mallorquina Chuchie Hill Bestard va competir ahir en la secció Short Film Sèries del The Other Venice Festival amb el seu primer curtmetratge, Hola to the world, que s'ha estrenat en aquest certamen i que també ha estat seleccionat per participar en el Method Film Festival de Burbank, a Califòrnia.

La cinta narra «la història d'una adolescent que fuig de ca seva», segons la realitzadora. «Gairebé tothom ha sentit la necessitat d'escapar-se de la llar en la seva adolescència, però gairebé sempre sense èxit. El missatge del curt és que fugir dels problemes no és cap solució».

Protagonitzada per Jena Malone i per Hugh Boneville, la història es va rodar en escenaris de Mallorca, sobretot a Deià i a Sóller, «llocs amb poc trànsit, ja que es tracta d'una road movie». «Treballava en la pel·lícula Four last songs quan vaig comentar a Malone, que ha fet feina amb actrius com Julia Roberts o Jodie Foster, la possibilitat de gravar aquest curt. Va acceptar tot d'una i el vàrem rodar en un cap de setmana», recorda Hill. En aquell instant, la realitzadora va començar a treballar amb intensitat en la idea, la primera versió de la qual va sorgir després d'un braimstorming i es va plasmar en un story board que «va seduir Malone».

Després de l'enregistrament, la directora es va traslladar a Los Angeles, on va muntar i va acabar el film. El també mallorquí Carlos García es va encarregar de la direcció de fotografia.

The Other Venice Film Festival és un certamen de cinema independent. Hill, nascuda a s'Arenal, participa en una secció en què les dones són les protagonistes absolutes.

Chuchie Hill continua treballant i, en l'actualitat, acaba de rodar un videoclip per al grup novaiorquès Anthony & The Johnsons, que actuaren fa dos estius a Mallorca amb un gran èxit de públic i de crítica.

El vídeo musical és protagonitzat pel ballarí Rafael Amargo, que va acudir a Los Angeles per gravar la història, rodada en blanc i negre. La idea va ser d'Amargo i d'Hill. També hi surt Candela Love.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.