algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 20°
24°

Cas Capiscol assaja una escola de 'joves escultors' per potenciar la creativitat artística dels menuts

Nins de 4 anys munten la seva primera exposició

Tenen quatre anys i cursen segon curs d'educació infantil al col·legi públic de Cas Capiscol, a Palma. Tot i la seva joventut, aquest grup de 20 nins ja han muntat la seva primera exposició col·lectiva. Set escultures que reflecteixen la seva peculiar manera de veure el món i d'entendre'l.

Xisca Carrió és la mestra que ha dirigit aquest taller d'escultura, amb el qual pretenia «potenciar la creativitat dels infants, deixant-los fer el que lliurement volien». Les obres han estat realitzades amb materials de desfeta, «deixalles de tot tipus que han duit de les seves cases», explicà Carrió, qui afegí que «l'única cosa que he fet ha estat mostrar-los diferents tipus d'escultures de diversos autors i ensenyar-los a treballar tota mena de material; la resta ha sortit d'ells, de la seva imaginació i de les seves mans».

Els títols de les obres són prou eloqüents: Casa arreglada, Castell romput, Muntanyes que ploren, Porta petita, Metralladora, Vaixell amb teulada i Parc infantil per jugar. Han estat els mateixos nins els qui han batiat les seves escultures «en funció del que els deia cada una». Tant el grup de 20 joves artistes com la seva mestra es mostraren orgullosos dels resultats obtinguts.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.