muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
14°

Rosa Zaragoza, principal reclam del cicle de Música Antiga de Palma

Els concerts tindran lloc en diferents barris tots els dissabtes del mes

La cantant Rosa Zaragoza, el músic Robert Barto, l'Agrupació Coral de Cambra de Pamplona i la formació Collegium Vocale de Mallorca protagonitzaran enguany els quatre recitals que integren la IX edició del cicle de Música Antiga de l'Ajuntament de Palma.

Així ho anunciaren ahir el regidor de Cultura del consistori, Rogelio Araújo, i el coordinador del cicle, Pere Estelrich, que estigueren acompanyats per Pep Lluis Moyà, tècnic d'espectacles de Cort. Durant la presentació, Araújo volgué destacar que es tracta «d'un programa de luxe» a través del qual es pretenen assolir tres objectius: per una banda, «donar a conèixer la música antiga», menys coneguda pel públic, i per l'altra, «fer arribar el programa a les barriades», com també fer feina per «recuperar el patrimoni històric». És per això que cada recital és distint i es duran a terme els dissabtes a les 20.00 hores en diferents espais. Araújo anuncià així mateix que el cicle ha disposat d'un pressupost de 30.000 euros.

El concert de música alemanya del segle XVIII per a llaüt de Robert Barto enceta el cicle el proper dissabte a l'Oratori de la Casa del Temple. El següent serà dia 13 a la Possessió de Sarrià (Establiments), on l'Agrupació Coral de Cambra de Pamplona interpretarà la Missa Beata Mater de Francisco Guerrero. La tercera cita serà dia 20 a la parròquia de Sant Antoni de la Platja a Can Pastilla, on la Collegium Vocale tocarà peces renaixentistes. Tancarà el cicle dia 27 la cantant de música sefardita Rosa Zaragoza al Convent de Santa Margalida (antic Hospital Militar).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.